Napkollektorok, szolár rendszerek, tartályok AkcióAjánlatkérésPályázatokKépgalériaGY.I.K.Kapcsolat

Cégünk megújuló energiaforrásokkal működő energiarendszerek tervezésére, alkalmazására, kivitelezésére és ezzel kapcsolatos mérnöki szaktanácsadásra alakult 2005-ben.

A cégünk elkötelezett a gazdaságos, környezetkímélő, energetikailag racionális fűtő és hűtő rendszerek iránt. A folyamatos termékfejlesztés, a legújabb technológiák alkalmazása biztosítja a magas színvonalú szolgáltatásunkat.

Tiszta energia profiktól

Nagy tapasztalattal rendelkezünk teljes projektek menedzselésében, úgymint megvalósíthatósági tanulmány elkészítése, pályázatírás, tervezés és kivitelezés.

A hagyományos energiák folyamatos drágulása, bizonytalansága és az emberek egyre inkább környezettudatos viselkedése, valamint a gyors technológiai fejlődés fordítja az emberek figyelmét a még kihasználatlan megújuló energiaforrások felé. Ezen igények megvalósítását vállaljuk professzionális módon.

Aqua-I-szolár-kerti zuhany-

Szolár kerti zuhanyok

Ismerje meg a praktikus és egyszerű működésű
szolár kerti zuhanyzóinkat.

Egyszerű letisztult formák, dísze lehet a kertjének.
Telepítheti kertbe, medence mellé vagy a teraszára.
.

solartrade napkollektor akciók

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olvasson tovább
Pályázat mintakép

Őszre várhatók az energetikai pályázatok

Az OTP Hungaro-Projekt Kft. arra hívja fel pénteki rövid összefoglalójában a figyelmet, hogy információik szerint rövidesen három GINOP pályázat megjelenése várható épületek energetikai korszerűsítése témában.
 
 
Ezekről a legfontosabb információk:

A GINOP 4.1.1-2015 kódszámú felhívás épületenergetikai fejlesztések támogatásátszolgálja (hűtési-fűtési és világítástechnikai korszerűsítés, hőveszteség csökkentés) 15-100 millió forintos támogatás segítségével
A GINOP 4.1.2-2015 kódszámú kiírás épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva címmel a fentihez hasonló [...]

Olvasson tovább